|
תודה רבה על התשובה המהירה, האם עכשיו היא תצטרך לקחת אלקטרוקסין? אובחנה אצלה מחלת הגרייבס יכול להיות שזה שוב יגיע למצב של פעילות יתר? |
|
|
|
|
|
תודה רבה על התשובה המהירה, האם עכשיו היא תצטרך לקחת אלקטרוקסין? הובחנה אצלה מחלת הגרייבס יכול להיות שזה שוב יגיע למצב של פעילות יתר? |
|
|
|
|
|
שלום רב ד"ר מבקשת את התייחסותך באוגוסט הבת שלי ביצעה בדיקת דם בה ניראה כי קיימת פעילות יתר הבלוטה tsh-0.01 לאחר טיפול של כמעט חודש הרמה עלתה ל-0.45 הרופאה הורידה מינון חצי כדור ליום ואתמול בבדיקה רמת tsh- 78 האם הגיוני שזה הפך לתת פעילות? מה לעשות בנתיים עד שניראה רופאה? |
|
קובץ תמונה נלווה: |  | |
|
|
|
|
שלום רב ד"ר, יש לי שאלה אני לוקחת כדורים כבר 13 שנה לתת פעילות בלוטת התריס 450 בשבוע. בדרך כלל הבדיקות של TSH נע בין 3-5 לפני כחודש בבדיקת דם המדד הראה 1.91 . האם קיימת אפשרות שהבלוטה יכולה להפוך מתת לפעילות יתר, לאחר שנים של טיפול? והאם לדעתך יש צורך להוריד במינון? תודה על תשובתך. |
|
|
|
|
|
תודה רבה, יש לי עוד שאלה מכוון שזו פעם ריאשונה שתוצאת הבדיקה היא זו. בסביבות ספטמבר ביצעה mri והוזרק לה יוד, יכול להיות שזו השפעת היוד על הבלוטה? |
|
|
|
|
|
ד"ר שלום רב, הבת שלי בת 27 ביצעה בדיקה לאחרונה לאחר שהתלוננה על נשירה והשמנה. ולהלן התוצאות מצורפות. Tsh - 0.08, free t4-17.14, ferr t3-6.68 במהלך כל הבדיקות שנעשו בעבר תוצאות הבדיקה היו תקינות. אציין שאני נוטלת כדורים למעלה מ 10 שנים עקב תת פעילות הבלוטה. הייתי שמחה לקבל את חוות דעתך. תודה רבה |
|
|
|
|
|
ד"ר שלום רב, הבת שלי בת 27 ביצעה בדיקה לאחרונה לאחר שהתלוננה על נשירה והשמנה. ולהלן התוצאות מצורפות. Tsh - 0.08, free t4-17.14, ferr t3-6.68 במהלך כל הבדיקות שנעשו בעבר תוצאות הבדיקה היו תקינות. אציין שאני נוטלת כדורים למעלה מ 10 שנים עקב תת פעילות הבלוטה. הייתי שמחה לקבל את חוות דעתך. תודה רבה |
|
|
|
|